Headerbild

Vårshow 2021

2021-04-25 i Allmänt

Annorlunda vår och annorlunda vårshow. Showen sänds på SolidSport och föreningen donerar samtliga intäkter till Barncancerfonden.

Nu på söndag den 25/4 har Haninge konståkningsklubb årets vårshow för våra tävlingsgrupper, aspirantgrupp och k-skola. Showen kommer att sändas via Solidsport på grund av rådande omständigheter med att det inte får finnas någon publik på plats. Sändningen kostar 50 kr och du kommer att kunna se på den flera gånger. Länken till showen kommer här: https://solidsport.com/haningekk

Den här gången har styrelsen beslutat att alla intäkter från denna vårshow oavkortat ska gå till barncancerfonden för att stötta forskningen så att alla barn ska kunna fortsätta följa sina drömmar.

Det här är ett sätt som vi kan stötta en av våra åkare och hennes familj som nu behöver all hjälp av denna forskning för att besegra leukemin som hon drabbats av. Vi gör detta efter att ha fått samtycke både av henne och hennes familj.

Styrelsen och hennes vänner har också i samband med detta också starta en insamling till barncancerfonden som vi hoppas få er hjälp med att sprida till så många som möjligt. Många bäckar små…
Länk: https://www.barncancerfonden.se/jag-vill-bidra/egen-insamling/alla-insamlingar/a/alicia/

Vår konståkningsfamilj tackar för ditt bidrag och vi säger lycka till Alicia! Vi finns här för dig. 

Med vänlig hälsning

Haninge konståkningsklubb

Adress

Haninge KK - Konståkning Box 98 13622 Haninge

Kontakt

Tel: [saknas] E-post: info@haningekk.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in