Headerbild

Årets fotografering

2017-10-29 i Allmänt

Dags för årets fotografering, torsdagen den 9 november kl 18:50 - 19:50 i T2:an.

Det kommer att tas 2 gruppbilder. 1 st på alla färggrupper tillsammans samt 1 st gruppbild med alla tränare i klubben, självklart inkl. alla ni som arbetar på söndagarna. Det kommer även att tas porträttbilder på samtliga åkare i färggrupperna. Tränarna står och hjälper till vid porträttfotograferingen. Inte alltid lätt att hitta rätt pose.

Det är företaget Idrottsfoto även i år som står för fotograferingen. Det är helt individuellt att köpa bilder om man vill. Klubben kommer att sätta upp bilder i ishallen vid entrén.

Under nästa vecka kommer vi att skicka ut lappar som ska vara ifyllda och undertecknade av föräldrar innan man kommer till fotograferingen. Har med rättigheter att göra att Idrottsfoto får fota era barn. (förra året var de benhårda på att icke ifylld lapp = inte delta i fotograferingen) Nästa vecka kommer ni även att få info om kostnader o dylikt.

Lite extra info till Grön grupp:  All fotografering är ju utan hjälm, så de som önskar kan göra en håruppsättning! Ni kommer alltså att åka utan hjälmen på isen - dock ska ni självklart följa tränarnas ord där på plats om vad ni får göra/åka. Klädsel är ju valfritt, något som man känner sig fin i. Finns garanterat klänningar att låna av andra åkare om man önskar och inte har själv.

Alla ska vara på plats i T2:an senast 18:50, Idrottsfoto väntar inte på en enskild åkare. De har ett späckat schema och fotar fr kl. 15:30 - 22:00 rullande hela tiden. Kommer att vara massor av folk i rörelse kring omklädningsrummen - hela Haninge Anchors alla lag är också på plats. 

Det är kallt att stå och vänta så ta med varma jackor/vantar om det blir lite väntetid ute i ishallen.
 

Varmt välkomna till årets fotografering!

Adress

Haninge KK - Konståkning Box 98 13622 Haninge

Kontakt

Tel: [saknas] E-post: info@haningekk.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in