Headerbild

Eftersäsong

2010-03-16 i Allmänt

Våruppvisningen avslutar den ordinarie vårterminsäsongen. Veckan därpå, v13 startar träningen för de grupper som har eftersäsong.

Om allt går planenligt kan vi erbjuda eftersäsong för ordinarie grupper 1-4, pris och detaljer för denna träning kommer att informeras så snart som möjligt via mail och infolappar. Åkare i Grupp 1-4 ombeds informera sina tränare ang. sina planer för eftersäsong.

 

Nytt för i år är att vi även hoppas kunna erbjuda ett antal åkare i Skridskoskolan & Konståkningsskolan eftersäsong. Vi har i dagsläget reserverat 20 platser för denna grupp. Anmäl er till Elisabeth Wallin på mail nedan om ert barn önskar delta, Elisabeth kan även informera er om kostnad etc:

elisabeth.w@telia.com

 

För och eftersäsong är normalt våra dyraste perioder eftersom is är extremt kostsamt för klubben under dessa perioder. Samtidigt innebär det att vi måste gå utanför vår kommungräns för att hitta öppna ishallar. Vi får tyvärr räkna med obekväma tider och resor. Eftersäsong pågår under april & maj. Del av kostnaden för eftersäsong kommer att bekostas av försäljningsaktivitet som åkarna kommer att delta i.

 

 

Adress

Haninge KK - Konståkning Box 98 13622 Haninge

Kontakt

Tel: [saknas] E-post: info@haningekk.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in