Headerbild

Fina resultat i Enebyberg och Örebro

2009-02-22 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Tränarna kommentarer hur det gick i tävlingen

 

Under lördagen har det tävlats i Enebyberg och i Örebro

EIF stjärnan

Första åkaren ut var Linnea Wallin som i minior B klassen visade att Haninge är att räkna med. Linnea åkte ett rent program med fina hopp och bra piruetter. Linneas höjdpunkt var enkel axel som hon klarade för första gången på tävling. Linnea placerade sig på en andra plats av totalt 14 tävlande.

 

Nästa åkare ut var Astrid i Ungdom C1. Astrid hade tyvärr en del missar i sina hopp men visade prov på bra åkning och fina piruetter.  Tack vare de fina piruetterna och bra skridskoåkning så fick Astrid en fjärdeplats av totalt 16 tävlande.

 

I ungdom C2 fick Linn till ett kanonprogram med både axel och dubbelsalcow. Linn åkte även hon ett bra program med fart och ren skridskoåkning. Linn placerade sig på första plats av totalt 8 tävlande.

 

Vinterhoppet, Örebro

 

I Örebro tävlade Sabina som enda åkare från Haninge KK. Sabina fick till ett mycket bra åk och satte personbästa och vann med poängen 28,60.  Extra bra gjort av Sabina som åkte till tävlingen utan någon tränare som kunde följa med. I Sabinas klass tävlade 14 deltagare.

 

 

Bra jobbat, tjejer!

Detta bådar gott inför Stockholm Cup-finalerna i mars månad.

 

 

 

Två stolta tränare

Mikael Olofsson & Julia Ivanova

Adress

Haninge KK - Konståkning Box 98 13622 Haninge

Kontakt

Tel: [saknas] E-post: info@haningekk.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in