Headerbild

MAXI Haninge Stjärnan 2020

Haninge KK:s stjärntävling MAXI Haninge Stjärnan äger rum 14-15 mars 2020 i Länna Sport Arena, Torvallavägen 14, Handen.

Gratis parkering finns utanför ishallen. Om det är fullt där kan man även parkera på grusplan öster om Torvallavägen.

Under tävlingen har vi ett café öppet. Där kommer du att kunna handla fika och mackor, samt även inplastade rosor att kasta in på isen.

OBS! Med anledning av coronaviruset har vi som en säkerhetsåtgärd beslutat att inte ha någon fri åkning och gemensam plakettutdelning på is under lunchen för miniorerna. Dessa får, precis som övriga klasser, plakett direkt efter avslutat åk i Kiss & Cry. Prisutdelning i klasser med placering sker vid sidan av isen i samband med den spolpaus som ligger närmast efter att klassen är slut.

Det har varit ett mycket stort intresse för tävlingen, så tyvärr har inte alla åkare kommit med. Vi har en reservlista för de klasser där vi varit tvungna att prioritera. Vi uppdaterar reservlistan löpande i takt med att vi får in avanmälningar.

Inbjudan

Schema, startlistor och resultat

Under tävlingen får vi besök av vår fantastiska fotograf Bernt Seipl. Maila Bernt efter tävlingen, bernt.seipl@gmail.com, så får du kostnadsfritt titta på de bilder han tagit av ditt barn.

Adress

Haninge KK - Konståkning Box 98 13622 Haninge

Kontakt

Tel: [saknas] E-post: info@haningekk.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in